Read More

Corona en onze werkzaamheden

Geachte relatie,

We zijn geopend en verrichten onze werkzaamheden zoals altijd. Maar ook wij nemen onze verantwoordelijkheid om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en nemen daarom een aantal maatregelen:

  • Bezoek ons alleen als u dringende zaken heeft. Voor niet dringende zaken verzoeken wij u om pas na 28 april terug te komen of pas dan een afspraak te maken. Telefonisch en per email zijn wij bereikbaar.
  • Onze webshops blijven open en pakketten worden naar het postkantoor gebracht, PostNL doet er alles aan om de kans op besmetting bij medewerkers te verkleinen. PostNL werkt op dit moment aan maatregelen om de bezorgtijden van bezorgers te verruimen. Het kan zijn dat de pakketten met vertraging bezorgd worden.
  • Als u last van verkoudheid, hoesten of koorts heeft verzoeken wij u ons in het geheel niet te bezoeken.
  • Wij geven u geen hand.
  • Als u ons wel bezoekt vragen wij u om zoveel mogelijk afstand te houden van onze medewerkers en waar mogelijk niet in dezelfde ruimte te zijn waar door ons gewerkt wordt.

Wij hopen zo onze bijdrage te leveren om de verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Wij danken u voor uw medewerking en begrip.

Met vriendelijke groet,

Team Erpa